Laat maar uitbundig: een nieuw seizoen voor fietsen en wandelen

Buijten RecreatiefnieuwsLaat maar uitbundig: een nieuw seizoen voor fietsen en wandelen
hendrik-kuterman-6N0T1RUpdMQ-unsplash


Door de coronacrisis komt het toeristisch seizoen laat op gang. Maar per 1 juli (als het kan, zegt premier Rutte er dan steeds bij) zal er toch veel onderdak voor toeristen beschikbaar komen. Binnenlandse toeristen wel te verstaan. De meeste Nederlanders kiezen nu al voor vakantie in eigen land.

Buijten & Schipperheijn Recreatief heeft een uitgebreid programma voor actieve toeristen. Onze fietskaarten staan bekend als de beste in hun soort.

Fietskaarten en -atlassen
Behalve gewone stadsplattegronden, vooral bekend onder onze handelsnaam Citoplan, brengen wij ook stads-, regio- en provinciekaarten speciaal voor fietsers.

Veel fietsers gebruiken onze Landelijke Fietsatlas. Er verschijnt ca 25 mei een compleet herziene editie. De Landelijke Fietsatlas bevat alle informatie die je nodig hebt om te fietsen in Nederland. De atlas is compleet en actueel en brengt alle paden en wegen in kaart die voor fietsers zijn bedoeld. Er wordt gebruik gemaakt van speciale fietscartografie met informatie over landschap en accommodatie.

Samenwerkingspartners
Wij werken veel samen met toeristische en andere maatschappelijke instellingen. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld fietskaart, adressengids en ledenpasjes voor Vrienden op de Fiets. Via Vrienden op de Fiets overnachten fietsers en wandelaars op hun tocht bij één van de 6.000 gastvrije mensen door heel het land. Zij hebben geen problemen met goed onderdak te vinden, voor een vriendenprijs …. Voor meer informatie, zie www.vriendenopdefiets.nl

Geef uw zoekcriteria op
Abonneer je op onze nieuwsbrief

Nieuwe uitgaven