Wie zijn wij?

Buijten RecreatiefWie zijn wij?

Buijten & Schipperheijn is uitgever voor milieuvriendelijk toerisme

Of het nu om wandelen of fietsen gaat, om dagtochten of vakantieroutes, met onze uitgaven komt u los van de gemotoriseerde wereld. Zoveel mogelijk vrij van autoverkeer, met oog voor verhalen van stad en landschap, vindt u de weg met gedetailleerde cartografie en actuele toeristische informatie. Bondige en sfeervolle teksten en fotografie voeren u mee in een totaalbeleving van, en verbinding met natuur en cultuur.  Veel van onze uitgaven ondersteunen ook het gebruik van elektronische informatie. Als de kaartschaal het toelaat, vindt u bijvoorbeeld verkorte webcodes van duizenden bed- en breakfast-adressen, van veerdiensten, of van webkaartjes met trajectinformatie.

Uitgeefdiensten voor derden

Bedrijven en organisaties in de toeristische sector maken ook gebruik van onze diensten. U voert zelf de regie en bepaalt zelf welk deel van de productieketen en welk deel van het uitgeeftraject u wilt uitbesteden. Huisstijl en boodschap van uw kaarten en gidsen kunnen de couleur locale van uw bedrijf of regio verpakken tot een visitekaartje dat een band schept met  uw bezoekers. Wij denken graag met u mee.

Milieu

Buijten & Schipperheijn gaat graag zorgvuldig om met de aarde. Wij zijn FSC-gecertificeerd en gebruiken uitsluitend groene stroom. Als een van de weinige groot-formaatdrukkers vervaardigen wij offsetplaten zonder chemie. Het moderne gebouw is energiezuinig.

Geef uw zoekcriteria op
Abonneer je op onze nieuwsbrief

Nieuwe uitgaven